Πώς μπορώ να βρω το bliss μου; Ένας σύντομος, περιεκτικός & βιωματικός οδηγός

Όραμα μου είναι να βιώσουν όσοι περισσότεροι άνθρωποι γίνεται την ενέργεια του bliss τους, δηλαδή της επαγγελματικής τους χαράς και επιτυχίας! Εκτός από τη χαρά του να αμειβόμαστε γι’ αυτά που αγαπάμε, το επιπλέον ανεκτίμητο όφελος είναι ότι θεραπεύει εμάς και τους άλλους γύρω μας καθώς λειτουργούμε μέσα από την ενέργεια της γαλήνης, της ηρεμίας, της αγάπης, της προσφοράς, του ήθους και της αλήθειας μας, οπότε όλη αυτή η δόνηση μόνο καλό μπορεί να κάνει σε εμάς και στον κόσμο γύρω μας.


Και αυτό πιστέψτε με, έχει το μεγαλύτερο αντίκτυπο και είναι η εγγύηση της χτισμένης επιτυχίας. Της επιτυχίας δηλαδή που χτίζεται βήμα – βήμα, που ωριμάζει μαζί με εμάς, που ισχυροποιείται και πολλαπλασιάζεται μέρα με τη μέρα, άνθρωπο με τον άνθρωπο που φεύγει πολύ πιο πλούσιος από ότι ήρθε μετά από την υπηρεσία ή το προϊόν μας.

Πώς μπορούμε όμως να βιώσουμε bliss; Τόσα χρόνια παρατηρώ εμένα και τους άλλους με αμέριστο ενδιαφέρον και κατέληξα βιωματικά στον παρακάτω σύντομο οδηγό που έχει 6 σημεία, και λέω σύντομο γιατί πραγματικά 6 σελίδες (χωρίς τις εικόνες 😊) σε σχέση με τους τόμους που έχουν γραφτεί επί του θέματος θεωρείται σύντομός. Ήθελα να είναι κατατοπιστικός, ουσιαστικός, περιεκτικός και ρεαλιστικός και να αναδείξει τα σημεία που χρειάζεται να δουλέψουμε (σα μέλισσες), με την ευχή να σας ξεδιαλύνει το τοπίο και να βρεθείτε πιο κοντά στο πολύτιμο bliss σας.

Σας παραθέτω τα 6 σημεία στον οδηγό που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ:

πώς μπορώ να βρω το bliss μου