Το ξέρατε ότι μπορεί να είστε πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεστε στο bliss σας αλλά να μην μπορείτε να το νιώσετε;

αυτο που ζω το θέλω

 

Το ξέρατε ότι υπάρχει περίπτωση να κάνετε ήδη αυτό που είναι το bliss σας αλλά να μην μπορείτε να το νιώσετε λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης; Η χαμηλή αυτοεκτίμηση μας κάνει να βλέπουμε το περιβάλλον εχθρικό και να εισπράττουμε απαξίωση, υποτίμηση, αρνητικότητα, κλπ που δεν υπάρχουν ουσιαστικά. Είναι σα να φοράμε γυαλιά που παραμορφώνουν την πραγματικότητα μας με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να νιώσουμε ικανοποίηση μέσα από την αλληλεπίδραση που προκύπτει από το επάγγελμα μας.

Το ξέρατε ότι υπάρχει περίπτωση να κάνετε ήδη αυτό που είναι το bliss σας αλλά να σας το επέβαλαν χωρίς να μπορείτε να το διαπραγματευτείτε  με αποτέλεσμα να βγάζετε άρνηση και να μην μπορείτε να νιώσετε πόσο σας ταιριάζει; Όταν μια επιλογή δεν την νιώθουμε δική μας δεν μπορούμε να την αγκαλιάσουμε και να την χαρούμε.

Το ξέρατε ότι υπάρχει περίπτωση να κάνετε ήδη αυτό που είναι το bliss σας αλλά το εργασιακό περιβάλλον να μην επιτρέπει την υγιή του έκφραση με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να νιώσετε πόσο σας ταιριάζει; Ωστόσο όταν μπούμε στη διαδικασία της αυτογνωσίας μπορούμε να επαναπροσδιορίσουμε τα όρια μας, να επικοινωνήσουμε τις ανάγκες μας, να δρομολογήσουμε αλλαγές και να διεκδικήσουμε όσα μας αξίζουν.

Γι αυτό αγαπώ το Άριστον Τεστ, γιατί λαμβάνει υπόψη την ολότητα μας και με βοηθάει να βοηθάω ουσιαστικά, αξιόπιστα και με ταχύτητα τους ανθρώπους που έρχονται να δουλέψουμε μαζί. Η εμπιστοσύνη που έχω σε αυτό το εργαλείο και η αγάπη που έχω σε αυτό που κάνω, είναι ο συνδυασμός που κάνει την εμπειρία της συμβουλευτικής μοναδική και πλούσια για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.