Η επίγευση από μια βραδιά που κουβεντιάσαμε αληθινά

biscotto love

Αυτό που ζήσαμε παρέα δε θα το έλεγα ούτε ομιλία, ούτε workshop, θα έλεγα μόνο ότι ήταν μια βραδιά που ένιωσα ότι μας έκανε καλό.

Δε θα με έλεγα ούτε ομιλήτρια, ούτε εισηγήτρια, θα έλεγα μόνο ότι το εμπνεύστηκα και το συντόνισα.

Πάντρεψα τις μεγάλες μου αγάπες, την επιλογή προσωπικού κάνοντας ερωτήσεις στους καλεσμένους μου, το bliss σας δηλαδή αυτά που αγαπάτε & και τη μάθηση, όπου απ’ ότι μου είπατε μετά ο καθένας κράτησε αυτό που του ταίριαξε.

Όσοι/ες ήρθατε ρισκάρατε μαζί μου γιατί ήταν κάτι που δεν είχα ξανακάνει ούτε δει, οπότε δεν υπήρχε εγγύηση για το αποτέλεσμα, πήρατε την παιχνιδιάρικη διάθεση σας και ήρθατε.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους ήρθατε και γεμίσατε εντελώς τον χώρο και την καρδιά μας, παρά τον άσχημο καιρό και παρά το ότι δεν ξέρατε τι σας περιμένει, ούτε εγώ ήξερα να σας πω την αλήθεια αφού δεν το είχα ξανακάνει, ρισκάραμε παρέα αλλά νιώθω ότι νιώσαμε και αυτό είναι επιτυχία!

Ευχαριστώ όμως και τους συμμετέχοντες αυτής της βραδιάς που με τόση εμπιστοσύνη, φυσικότητα και απλότητα μοιραστήκατε μαζί μας της αλήθεια σας για να βγάλουμε αυτό το ουσιαστικό και διαφορετικό αποτέλεσμα. Αυτό που άκουσα κυρίως ήταν ότι είστε ένας κι ένας σ’ αυτό που κάνετε, ξεχώρισε το ήθος και η θετική σας ενέργεια!

the company

Είναι μαγικό να λες “έχω μια ιδέα, δεν ξέρω πώς θα βγει” και να έχεις ολόκαρδα μαζί σου τόσο υπέροχους ανθρώπους να πειραματιστούν μαζί σου.

Έναν έναν σας ευχαριστώ που με τόσο πάθος, πείσμα και αφοσίωση κάνετε αυτό που αγαπάτε και που αποτελέσατε τις ζωντανές μου αποδείξεις ότι γίνεται να το κάνουμε επάγγελμα. Ότι τελικά δεν παίζει και τόσο σημαντικό ρόλο το αν είμαστε καλοί, μέτριοι ή χάλια μαθητές αλλά το να βρούμε την έμπνευση μας. Ότι δεχόμαστε την ανθρώπινη φύση μας και παρόλο που φοβόμαστε, αγωνιούμε και αμφιβάλουμε, προχωράμε με οδηγό μας αυτό που συγκινεί την καρδιά μας και δίνει εντολή στο υπέροχο μυαλό μας να βρίσκει τον τρόπο να υλοποιεί.

Ποτέ δεν ονειρευόμαστε τυχαία, πάντα υπάρχουν οι άνθρωποι που χρειάζονται ακριβώς αυτό που μας εμπνέει:

Ανδρέα μου χρειαζόμαστε μια ακαδημία που να συμβάλει και να νοιάζεται για το χτίσιμο ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων.

Ανδρέας Ζουριδάκης www.les-raquettes.gr

Ιωάννα μου χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο που με τόση αγάπη και ουσία ομορφαίνει την καθημερινότητα των οικογενειών.

Ιωάννα Σεραφειμίδου www.pigolampides.gr

Νίκο μου χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο που με πάθος και χαρά υποστηρίζει τις σχέσεις και την εξέλιξη μας.

Νίκος Σαπουντζής https://www.love-school.gr/

Ξένια μου χρειαζόμαστε ένα πρότυπο κέντρο που με αγάπη και ειλικρινές νοιάξιμο αγκαλιάζει τα παιδιά που δυσκολεύονται στη μάθηση.

Ξένια Κωνσταντινοπούλου www.mywaydyslexia.com

Κυριάκο μου χρειαζόμαστε ένα μαγαζί που  η μουσική, η διακόσμηση και οι υγιεινές υπέροχες γεύσεις μας κάνουν να αισθανόμαστε ηρεμία, φροντίδα και ζεστασιά.

Κυριάκος Τσόχας https://www.facebook.com/BrunchBox-451629011866413/ 

And last but not least Χριστινάκι μου χρειαζόμαστε ένα μέρος όπου η διασκέδαση συνοδεύεται από ουσία, μοίρασμα και εξέλιξη αλλά κυρίως από ανθρώπινη επαφή.

Χριστίνα Μαυρομμάτη https://www.biscotto.gr/biscotto_coffee

Σας ευχαριστώ από καρδιάς και ελπίζω να το χαρήκατε όσο και εγώ!