Ποτέ δεν είναι αργά!

Μας είπαν ότι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα και το πιστέψαμε. Όμως προσωπικά αμφιβάλω ζωηρά. Έχουμε έρθει εδώ για να τα έχουμε όλα και να τα χαρούμε όλα!

Απλά, για να φτάσουμε να βιώσουμε bliss (όχι απλά να συμβαίνει αλλά να νιώθουμε ευδαιμονία) σε κάθε τομέα της ζωής μας χρειάζεται πολλή ενέργεια! Αφοσίωση, συνέπεια, αυτογνωσία, ακεραιότητα, πίστη και αγάπη. Και ΔΕ γίνεται να βάζουμε τόνους ενέργειας ταυτόχρονα σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Το μόνο που γίνεται να βάζουμε είναι προτεραιότητες ή μάλλον να σεβόμαστε τις προτεραιότητες της ψυχής μας, με ποια σειρά θέλει να διοχετεύσει την ενέργεια της. Τίποτα δεν είναι πάνω από το βαθύτερο θέλω της ψυχής μας και όσο και αν προσπαθήσουμε να την κατευθύνουμε αλλού απλά θα νομίζουμε ότι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Αν θέλετε να καταλάβετε ποια είναι τώρα η προτεραιότητα της ψυχής σας παρατηρήστε τις πράξεις σας και τα γεγονότα. Το τι κάνουμε δείχνει το τι θέλουμε, και αν δεν το κάνουμε δε σημαίνει ότι γενικά δεν το θέλουμε απλά ότι τώρα δεν είναι η προτεραιότητα μας.

Ποιος μας είπε ότι όλες οι ψυχές έχουμε τις ίδιες προτεραιότητες; Οπότε ας σταματήσουμε να πονάμε και να συγκρίνουμε τον εαυτό μας με τους άλλους και ας συνεργαστούμε με τις βαθύτερες επιθυμίες μας γνωρίζοντας ότι όλα τα θέλουμε και γίνεται να τα έχουμε, απλά με τη σειρά και τον τρόπο που ξέρει η ψυχή μας να τα εκπληρώσει.